Zinderend Acht 2017

Zinderend Acht 2017

Het jubilerende Zinderend Acht gaat dit jaar helemaal los met ‘Waterproof Shampoo’!!

 

Op zaterdag 24 juni aanstaande gaat in Acht de nieuwste editie van Zinderend Acht de lucht in! Het festijn is een avondvullend evenement m.m.v. de knallende allround band ‘Waterproof Shampoo’, een feest voor en met publiek!

Het is de organisatie dus gelukt om één van de betere en meest veelzijdige bands van Nederland naar Acht te halen op dit zomerse feest en tegelijk alle bezoekers gratis toegang te verlenen tot het kerkplein van Acht. ‘Waterproof Shampoo’ geniet landelijke bekendheid en speelt bovendien op zaterdag 24 juni a.s. op een jubilerend ‘event’, immers organiseert Zinderend Acht het festival dit jaar inmiddels voor de 25e keer. Van rockmuziek tot popmuziek en van hardcore tot nederpop, de band gooit alles door elkaar en weet op geheel eigen wijze allerlei zo-die-had-ik-niet-zien-aankomen hits van de laatste 30 jaar aan elkaar te rijgen tot één geheel.

De vorige edities hebben al geleerd dat er een ongekende gezellige sfeer heerst op deze dag wat naast het muzikale aanbod ook ongetwijfeld te danken is aan het karaktervolle plein in het hartje van het Achtse dorp en met ‘Waterproof Shampoo’ denkt de organisatie haar zilveren jubileum nog extra luister bij te zetten.

Ook dit jaar worden weer geen kosten, en door de vele vrijwilligers, geen moeite gespaard om het plein en de kiosk op een grandioze manier  aan te kleden en sfeervol uit te lichten met als resultaat een schitterende ambiance voor de optredende artiesten. Op het muzikale affiche staan verder diverse top DJ’s die garant staan voor een groot feest. Veel gezelliger kan niet!

Zinderend Acht 2017 begint om 20.00 uur en de toegang is zoals gezegd gratis.

Voor meer informatie bezoek onze site op www.zinderendacht.nl, Facebook en Twitter!

Hopelijk tot dan!

Organisatie Zinderend Acht

Profielfoto van Hans

Hans

fotograaf, website bouwer

Reageren is niet mogelijk