Reünie Drumfanfare Acht

Safe the date: 28 april 2018 zal de reünie van DFA.
Dat zou ook nog eens de datum zijn dat we 50 jaar zouden hebben bestaan.
Details volgen nog, Wil je op de hoogte blijven, Wordt dal lid van de Facebook groep, en nodig oud leden die je kent hiervoor uit

https://www.facebook.com/groups/682282142115633/

Op 28 april 1968 werd Drumfanfare Acht opgericht. Vele mooie muzikale jaren volgden! Drumfanfare Acht was van alle markten thuis: Er zijn verschillende taptoes gelopen, serenades gebracht en reisjes naar het buitenland voor een optreden gemaakt. Daarnaast was de DFA natuurlijk steevast aanwezig bij alle optochten in Acht zoals onder andere Carnaval, de Sinterklaasintocht en de lampionnenoptocht.

Ondanks dat de Drumfanfare spijtig genoeg onlangs zijn bestaan moest opzeggen willen we toch het aankomende 50-jarige jubileum gebruiken om een reünie te organiseren om herinneringen op te halen en nog eens te proosten met alle oud-leden. Meer informatie zal snel volgen, maar meld je aan voor de Facebook groep om op de hoogte te blijven en noteer alvast 28 april 2018 in je agenda. Nodig ook vooral bekende oud-leden uit voor deze groep. Geen zorgen, ook aan de Facebook-loze oud-leden wordt gedacht.

namens Simone Castelijns , blijf de facebook pagina volgen en tot 28 april

 

 

Hans

fotograaf, website bouwer

Geef een reactie