Maak kennis met tennis

Maak kennis met op Sportpark Eindhoven Noord.

 

Een tennisvereniging die borg staat voor sportiviteit en gezelligheid en waar iedereen zich snel thuis voelt. Het creëren van een thuisgevoel staat naast het aanbieden van een goed tennisproduct centraal. Dus denk je erover (weer) te gaan sporten in de buurt, kom dan eens kennis maken met tennis. Natuurlijk zijn nieuwe leden het hele jaar door welkom, maar in september en oktober schenken we hier wat extra aandacht aan.

Tennis een sport voor jong en oud.
In totaal heeft Tegenbosch nu 950 leden. Met meer dan 150 jeugdleden kunnen we ieder jeugdlid een passende plaats geven bij trainingen, competities en toernooien. Daarnaast zorgen de jeugdcommissie en de trainers voor een leuk aanvullend programma.

Maak nu kennis met tennis bij Tegenbosch door in te schrijven voor een starterspakket waarmee je 5 keer gratis kunt tennissen.

1 3 Gratis lessen tussen 25 september en 16 oktober
Wil je kennis maken met tennis en 3 gratis lessen volgen, schrijf je dan in. We verzorgen deze gratis lessen in september en oktober. Na aanmelding wordt er contact met je opgenomen voor de gratis lessen met leeftijdsgenoten.

2 Op zondag 1 oktober verzorgen onze trainers een dynamische tennis clinic.
Van 10.00 tot 12.30 uur kun je vrijblijvend kennis maken met tennis bij Tegenbosch. Jongeren vanaf 5 jaar en volwassenen tot wel 80 jaar maken in groepen kennis met de verschillende onderdelen van het tennisspel. Daarnaast zorgen diverse vrijwilligers voor een aangename ontvangst en kunnen zij vragen beantwoorden.

3 We sluiten de 5-daagse af met het spelen van wedstrijden
Ben je tussen 5 en 17 jaar, dan kun je op 13 oktober deelnemen aan 2 of 3 wedstrijden van 16.30 – 18.30 uur.
Voor volwassenen organiseren we de wedstrijden op zondagavond 15 oktober van 19.00 – 20.30 (2 partijtjes tennis van 45 minuten).

Aanmelden voor het hele pakket of een of meerdere activiteiten doe je door een e-mail te sturen naar kennismaking@tegenbosch.nl. Vermeld naam, leeftijd, telefoonnummer, tennis ervaring en onderdeel waaraan je mee wilt doen en er wordt contact met je opgenomen.

Heb je vragen over de kennismakingsactie neem dan contact op met Ad Verhoeven, 0628274338, voorzitter@tegenbosch.nl of Hans-Peter van Oirschot 06-10450042, hans-peter@hpsports.nl
Lidmaatschap voordeelactie: wil je dit jaar starten met tennis bij Tegenbosch en ook in 2018 lid blijven, dan hebben we een heel mooie aanbieding.

Lidmaatschap zonder lessen: lidmaatschap vanaf 1 oktober 2017 tot 31-12 2018 voor het 15 Euro + de reguliere contributie voor 2018. Wil je eerder dan 1 oktober starten, dan betaal je 1/12 van de jaarcontributie voor elke extra maand. De contributie is afhankelijk van de leeftijd. Kijk hiervoor op de website.

Lidmaatschap met 15 lessen: Naast de bovenstaande aanbieding voor het lidmaatschap bieden we 15 lessen in een groep van 6 – 8 personen aan voor 90 euro voor jeugd tot 18 jaar en voor 105 euro voor iedereen vanaf 18 jaar. (je kunt geen lessen volgen zonder lidmaatschap)

Wil je graag meer informatie over het lidmaatschap, neem dan contact op met Lisette Jongmans via 06-12822324 of een e-mail naar leden@tegenbosch.nl. Kijk voor meer informatie op onze website www.tegenbosch.nl

 

 

Hans

fotograaf, website bouwer

Reageren is niet mogelijk