2018 BoerenBruiloft

Stichting Lampegats Boerenvolk
Secretariaat: Spaarnestraat 1 5626 DG Eindhoven
Tel: 040-2623233
Email: Lampegatsboerenvolk@gmail.com

 

Beste vrienden van het Boerenvolk,

De afgelopen jaren werd het voor de commissie Boerenbruiloft steeds moeilijker de Boerenbruidsoptocht vanuit Acht te organiseren en de vooruitzichten waren ook niet positief. Vandaar hebben wij besloten te stoppen met de traditionele optocht en een nieuwe invulling te geven aan de Boerenbruiloft.

Vanaf dit jaar starten wij carnavalsdinsdag vanaf 11.00 uur met een Boerenbruiloftsbrunch bij eetcafé d’n Hertog aan het Stationsplein. Het Boerenbruidspaar, hun genodigden en alle Lampegatse boeren/innen zijn daar van harte welkom om een goeie bodem te leggen en alvast het glas te heffen op het geluk van het a.s. Boerenbruidspaar. Brabantse gastvrijheid, gemoedelijkheid en veul plezier zorgen voor een goede start van deze bijzondere dag. Rond 13.15 uur komt de Stadsprins met zijn gevolg het Boerenbruidspaar en alle boeren/innen welkom heten in het Lampegat en nodigt hen uit samen in optocht  naar de Stadse Mert te gaan om daar het huwelijk in de onecht te voltrekken.

Voor het luttele bedrag van 5 euro kunt u deelnemen.
Locatie:       Eetcafé d’n Hertog, Stationsplein
Tijdstip:       di. 13/02  11.00 – 13.30 uur  (aansluitend vertrek naar de Stadse Mert in optocht)

Aanmelden voor de Boerenbruiloftbrunch

Vanaf a.s woensdag 1 November kunt u zich voor deze Boerenbruiloftbrunch aanmelden via website van commissie boerenbruiloft: http://www.commissieboerenbruiloft.nl   Na betaling, ontvangt u half januari via de mail een entreekaart voor de boerenbruiloftbrunch. Wij kunnen u alleen ontvangen met deze entreekaart. Er zijn een beperkt aantal brunchplaatsen, dus meldt u op tijd aan.  Met deze nieuwe opzet hopen wij een nieuwe traditie te starten en er voor te zorgen dat de Boerenbruiloft een vast onderdeel blijft van de Lampegatse Carnaval. Samen gaan we de Boerenbruiloft nieuw elan geven.

Graag zien wij u aanschuiven bij onze boerenbruiloftbrunch op carnavalsdinsdag.

Mocht u nog vragen hebben kunt u via de website of bovenstaand emailadres contact met ons opnemen.

Met een carnavaleske groet,
Commissie Boerenbruiloft Eindhoven

(red: Acht Digitaal: Reden voor het nu al plaatsen, om u op de hoogte te brengen over de veranderingen van de BoerenBruiloft en het MISSEN van een optocht, welke normaal vanuit Acht start)

Hans

fotograaf, website bouwer

Reageren is niet mogelijk